Фортисимо – това е лично!



Перфектната визия за празничната вечер – цел на всяка жена

Е-мейл Печат ПДФ

Декември – месецът на бляскава украса, топли семейни вечери и изискани тържества. Потопени в празничния дух, ние се стремим, да постигнем перфектната визия. Всяка жена желае да да се обгърне в блясък и красота.

Но освен облечени с усмивка и добро настроение, е необходимо да се погрижим и за съвършения вид на нашата кожа. В студеното време кожата ни губи жизненост и тонус, което може да ни изиграе лоша шега. Добър начин да предотвратим това е пилингът на тяло, в съчетание с хидратираща и подхранваща терапия за лице.

 

Ориенталският пилинг на цяло тяло е традиционна процедура, извършваща се с помощта на ръкавица, наречена КЕСЕ. След разпарване на тялото в СПА капсула, клиентът се обтрива със специална ръкавица, изработена от копринени конци. При тази процедура се отстранява мъртвият слой клетки.

Кожата придобива еластичност, мекота, здрав и жизнен вид. Многократно се подобрява регенерацията на кожата, кръвообращението и снабдяването с кислород. Процедурата подпомага третирането на подкожни косми и комедони. Подходяща е и преди излагане на слънце или соларни процедури, за придобиване на траен и равномерен тен.

AINHOA - CAVIAR GOLD - Хайверно вдъхновена козметична терапия със златен прашец

Не е нужно да пътувате до Pусия и Иран за да откриете качествата на каспийския хайвер  от белуга.

Caviar Gold - хайверно вдъхновена козметична терапия със златен прашец.

Козметичните продукти с хайвер забавят процесите на стареене на кожата, благодарение на чудодейните Омега-мастни киселини, жизнено необходими за правилното формиране на структуралните протеини като колаген и кератин.

За завършване на бляскавата визия, е необходимо да се погрижим и за качеството на нашия грим.

Американска технология, разработена специално за звездите в Холивуд, вече е достъпна за българските дами. Това е минералният грим!

Тайната на успеха на минералния грим е в това, че продуктите са прахообразни и не съдържат изкуствени оцветители, химически добавки, консерванти и мазнини. Минералния грим запазва равнището на хидратация на кожата. За разлика от другите гримове, минералният има защитен UV-фактор 15 и предпазва лицето от вредните влияния.

Подходящ е за всеки тип кожа и за всяка възраст. Не запушва порите, не изсушава сухите участъци, матира лъщенето и предпазва нежните зони. Идеален е за камуфлиране на петна, капиляри, сенки белези от акне.

Това е единствения грим, който може да се постави след лазерно третиране или след дълбок пилинг без риск от възпаления или алергични реакции.

Рубриката „Красива и здрава” е съвместен проект на fortisimo.eu и козметичен център

 

Лично във Фейсбук


Още от Това е лично

Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Препоръчани във Фейсбук

You are here: Home Красива и здрава Красива и здрава Перфектната визия за празничната вечер – цел на всяка жена

Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, Факс: 054 / 801 414