Фортисимо



Камелия Воче: Музиката успява да ме вдигне

Е-мейл Печат ПДФ

Камелия Воче: Музиката успява да ме вдигнеКамелия Кръстева с артистичен псевдоним Камелия Воче (от италиански „voce” – „глас”) е живяла цели 20 години в Италия. После любовта я връща в България.

Тя е влюбена в музиката, а съдбата й предлага и друга любов – телевизията. Камелия живее в България, но казва, че никога не е напускала Италия. За определен период от време Камелия Воче ни бе позната и като гаджето на Божидар Искренов – Гибона.

Тя е зодия близнаци, от София. Завършила е „Естрадно пеене” в Националната музикална академия „Проф. Панчо Владигеров”. Има две деца, има прекрасно лице, очарователна усмивка и изключително добър вкус към живота. Може би ви е позната от малкия екран като водещата на „Седмо авеню” по ТВ7, в което си партнираше с Мон Дьо… и където можеше да се случи всичко.


Нели Русева: Здравей, Камелия, наистина ли може да се случи всичко?

Камелия Воче: Животът е една голяма и непрекъсната изненада! За добро и лошо, да – „може да се случи всичко”.

Нели Русева: Какво ти дава работата в телевизията?

Камелия Воче: По принцип всяко нещо с което се захващам го превръщам в амбиция. Телевизията е нещо, което показва на пръв поглед толкова розови и блестящи неща, а всъщност се крият безбройни отговорности. Трудът на много хора, които остават в сянка и всъщност е нещо доста сериозно.

Нели Русева: Твоята работа те среща всеки ден с популярни личности, има ли звезди в България?

Камелия Воче: Много интересен въпрос. Има разбира се невероятни таланти в много области, но сякаш нещо ни липсва, за да успеем, да ги доразвием и подарим на света.

Нели Русева: Как се работи с Мариян :)

Камелия Воче: Музиката успява да ме вдигнеКамелия Воче: Мондииииии…бяха невероятни 9 месеца, много се забавлявахме, а бастуните в колелата не успяха да пречупят отношенията ни… Той ще остане моето по-малко братче!

Нели Русева: Ти си тази, която задава въпросите на "7-мо авеню". Теб какво може да те притесни?

Камелия Воче: Животът ми даде добри уроци и както казват много от хората, които ме познават добре – „Камелия не я е страх от нищо”. Има по-мъдри хора от мен, които са казали никога не казвай никога!

Нели Русева: Музика, телевизия или нещо друго, коя е твоята професионална любов?

Камелия Воче: Определено както и в живота, така и в работата ми ЛЮБОВТА Е ЕДНА! Имам и други интереси, но МУЗИКАТА е нещо велико, безумна любов. Тя успява да ме вдигне на крака, когато съм сто метра под земята. Успява да ми даде добри оръжия за сражения,за жалост без тях не може.

Нели Русева: Има ли мъж до теб сега?

Камелия Воче: Да… има, май до мен. Най-прекрасният, най- „силният”, най-нейният …

Нели Русева: Какви качества трябва да има един мъж, за да те спечели и да остане до теб?

Камелия Воче: Трябва да усещам присъствието му, да е доста търпелив. Много да държи на външния си вид, за да не му преча аз с това… ха-ха шегувам се. Трябва просто да е най във всичко!

Нели Русева: Има ли друго освен любовта, което задържа двама души заедно?

Камелия Воче: Ами любовта е нещо много важно! Атракция, приближаване, страст, влюбване. След това се подреждатт важните неща свикване, навик, приятелството между двамата, без което връзката е немислима, търпението, верността… И ако се стигне дотук, най-хубавото е да искаш да остарееш с този човек! Какъв дървен философ съм ;)

Нели Русева: Къде са твоите деца, с какво се занимават?

Камелия Воче: Ето това стои над голямата ми любов Музиката -ДЕЦАТА МИ! Те са тук до мен. Голямата Десислава е менажер в италианският отдел на IBM, завършила е право в Рим. А Самуил е ученик в десети клас в частно училище „Дрита”.

Нели Русева: Невероятно красива жена си и пръскаш очарование, от кого си наследила това?

Камелия Воче: Музиката успява да ме вдигнеКамелия Воче: Не живея с мисълта, че съм красавица. Обичам се като човек, заради моите моменти от живота. Много съм самокритична, всъщност моите родители и двамата са много красиви хора. За майка ми съм чувала, че е била най-красивата жена, а татко беше наистина рядък чаровник (той обичаше много музиката на Рей Чарлс).

Нели Русева: Каква е тайната на твоята красота?

Камелия Воче: Знаеш ли, сякаш ще кажа нещо доста банално, но красотата е вътре в нас…

Нели Русева: Смяташ ли, че българките са едни от най-красивите жени или това е мит?

Камелия Воче: Българките са невероятно красиви, натурално красиви. В българския ген има нещо рядко различно от другите националности.

Нели Русева: Умее ли да се поддържа българката?

Камелия Воче: Поддържа се супер! Много по-добре от други жени, с повече възможности. Знаe да блести, когато е необходимо!

Нели Русева: Живяла си много години в Италия, какво никога няма да забравиш от живота си там? С какво Италия остана в сърцето ти?

Камелия Воче: ITALY! Прекрасни двадесет години, нищо няма да изтрия оттам. Помня всеки миг, всичко! Имала съм прекрасни моменти, но и без лоши не може. Имам приятели, които и днес са като мое семейство. Кухнята, модата, истинският светски живот…

Нели Русева: Би ли се върнала в Италия (в смисъл да живееш и останеш там)?

Камелия Воче: Аз не съм си отишла оттам.

Камелия Воче: Музиката успява да ме вдигне

Нели Русева: В личните отношения връщаш ли се назад?

Камелия Воче: НЕ! Връщане назад няма, дори когато сърцето ти се свива и искаш да се обърнеш, да изтичаш и… не… абсолютно не!

Нели Русева: Какво от миналото – човек, чувство, място ти липсва?

Камелия Воче: Това ще остане само за мен… И без това ще ми липсва винаги.

Нели Русева: Камелия, смяташ ли че чалга музиката у нас оформи чалга общество, чалга манталитет или това не е истина?

Камелия Воче: Чалгата… Има много момичета, които познавам и са водещи имена в този стил и искренно ги обичам заради човешките им качества. Мисля обаче, че това е една бразда на времето, на една културна празнина, която е позволила да се намести един комерс, един ''БИЗНЕС''. Независимо, че уважавам успелите хора, този успех е една прозодия. Това е обида за големите български имена в музиката, за музикантите, които са дали един цял живот в музиката. Това не е БЪЛГАРСКИ манталитет, когато някои събира сръбско, гръцко, арабско в едно и го обединява под названието български поп фолк. Това е необразованост, липса на елементарна лична познаваемост, и когато това е само жажда за пари и изкуствен блясък – е една пошла търговийка.

Нели Русева: Сподели някоя твоя женска слабост- обувки, бижута, парфюми… нещо друго?

Камелия Воче: Като при всички жени, дупчицата свободно време само за мен…

Нели Русева: Какво ново около теб във връзка с музиката?

Камелия Воче: Музиката успява да ме вдигнеКамелия Воче: Най-хубавото е един нов проект – съвместен джаз Трио Тони Златанов. Довършването на албума ми и колкото се може повече пеене на живо.

Нели Русева: Чувстваш ли се успяла?

Камелия Воче: Ами при мен всеки малък успех, още докато изгрява, вече е начертал нови стремежи. Всъщност аз съм един човек като всички, който работи, гледа децата си и се грижи за ежедневните искове на живота.

Нели Русева: Колко му трябва на човек да е щастлив?

Камелия Воче: За да е щастлив, на човек му трябва една трохичка. Истинското щастие е в малките неща!

Нели Русева: Къде си почиваш, имаш ли си специално занимание, нещо само твое, което те разтоварва?

Камелия Воче: Едно от най любимите ми занимания са ските. И освен това обичам да имам време да си стоя в къщи.

Нели Русева: Какво може да те разплаче?

Камелия Воче: Щастието!

Нели Русева: На какво се радваш от сърце?

Камелия Воче: На успехите на децата ми!

Нели Русева: В какво вярваш?

Камелия Воче: Вярвам в Господ! Вярвам в Любовта! Вярвам и в това, че ако човек се труди и полага усилия в нещо, рано или късно резултатите идват.

Нели Русева: Умееш ли да готвиш, обичаш ли?

Камелия Воче: Приятелите ми и близките ми ме карат да се гордея с кулинарните си способности! Да, много обичам да готвя, но и защото много обичам да си похапвам.

Нели Русева: За какво не ти остава време?

Камелия Воче: За мен.

Нели Русева: Пожелай нещо на читателите ни, на себе си също…

Камелия Воче: На всички читатели на Фортисимо много любов, амбиции, късмет и вяра в бъдещето!

За fortisimo.eu – Нели Русева

 

6 коментара

  1. Здравейте, случайно попаднах на това интервю и ми се струва доста измислено от страна на дамата която интервюирате..Госпожа Воче явно не знае че дъщеря й не е мениджър на никакъв отдел,а работи като агент на телефона в call center в IBM.. ..Лесно можете да проверите,но не си заслужава вниманието..безинтересни хора лишени от морал и заобиколени жалки истории...
  2. Тук всичко е лъжа, дори и че работи в телевизия, а предаването е свалено заради нисък рейтинг, певица? ами що за певица без нито един албум? от Италия изгонена, кой се връща от хубавото? лъжа след лъжа, с мон дьо са лика прилика само че той не лъже като нея, а и може би връща пари които взима на заем, а тя не:)))
  3. Тази жена е страхотна и сьжалявам за злобните коментари.Аз бях поканена в предаването и по тв7 и толкова земна и позитивна жена при това успяла отдавна не сьм срещала.Когато не познавате хората е жалко така да ги обсьждате.
  4. Камелия Воче е съкрушителна обожавам я и не може да се отрече, че наистина ГЛАС страхотен и не ми е ясно защо тези хора са слепи и глухи, а то е очевадно че са злобни до дъното на душата си Камелия е велика - откъдето й да я погледне човек Красива, Сръчна, Човек с вкус - аз съм очарована и съм горда че има такава българка Камелия (не Ви познавам ) ОБИЧАМ ТЕ ИСТИНСКИ
  5. Здравейте! Камелия Воче гледах в "Черешката на тортата" и в "Звезден прах" по ббт. Очарована съм и не вярвам как изобщо се излъгаха да я пуснат в стадото от Катерини, Николети,Азисовци,Ванковци,Дичовци и компания простаци!!! И естествено спечели "народната" албанка Евро, дето си завираше циците в лицето на Камен,а подгласничката и Дичко се подиграваше на Камелия,смигайки на Каменчо когато тя запя песента на Уитни Хюстън,подиграваше се и когато Камелия им сервира морски дарове,които купи за тях от Италия- ами като няма качествена храна в Бг?! И аз си обожавам Родината и народа, но не циганската Бг и чалгаджийския елит- Извинете, но моята България е Камелия Воче,Камелия Тодорова, Лили Иванова, Поли Генова,Васко Василев, Николай Гяуров, Райна Кабаиванска,Лили Игнатова, Анелия Раленкова,Емилия Радева,Невена Коканова и още хиляди, милиони достойни българи! така,че циганията моля да си чете ромските културни събития около Пайнер и компания и да не плюе Истината,защото няма шанс! Обичаме те,Камелия Воче,Бог да те благослови! а Мон Дьо- не го понасям изобщо!!!
  6. Камелия, С поздрави от първите стъпки в италианския... Помните ли? Даниела

Добавете коментар

Сподели във Facebook

Ново от Интервю

Популярно от Интервю

Реклама

ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


Още от Това е лично

Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Хороскоп

Още от Интервю

Готви с нас

Конкурс: „Празник на трапезата” с награда електрическа хлебопекарна

ВиК - Шумен ООД

В и К - Шумен” ООД

Ева – център за красота от ново измерение. Ние се погрижихме, когато преминете вратите на център за красота ЕВА, да почувствате уюта и комфорта на домашната атмосфера.

Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

Лично във Facebook


Κατασκευή ιστοσελίδων
joomla modules templates
You are here: Home Интервю Интервю Камелия Воче: Музиката успява да ме вдигне

Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров
  • Часовници – онлайн магазин

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414