Фортисимо



Явно сме прокълната нация

Е-мейл Печат ПДФ

Явно сме прокълната нацияОчевидно Господ беше българин само около 1994 г. Тогава като всеки един мъж и той се бе настанил на футболните терени в САЩ и сякаш бе вселил част от силата си в нашите футболисти.

Е, дали откакто мачовете ни се разиграват на черно тото или по-отдавна, но Бог май се отказа от БГ принадлежност. Ето ти и повод песимистите да кажат, че сме прокълната нация. Това изявление прави Къци Вапцаров във в-к „Уикенд”.

Иначе жълтата преса и тази седмица се обединява под закона на трите С-та (смърт, секс и скандал).

Скандалната този път е „кабаретната певица”, която се завъртя около „димящата пура” на Вежди Рашидов („Уикенд”). Драгомира от Бургас, известна днес като Мишел Бонев е родена през 1971 година, бяга 18-годишна от комунистическия режим с 20 долара и с, забележете, жълти обувки („Галерия”). Момичето притежава „женски чар”, „комбинативност” и „балканска хитрост” („Галерия”), благодарение на които преуспява в Италия. По-грубата биография е написана в „ШОУ”.

Глухарче само ще акцентира върху няколко момента – Бонев имала зла майка, заради която прави опит за самоубийство, в Италия работи като компаньонка с консумация, има връзки с мафията, но май без да иска. По-известните на широката публика мъже, с които е мачкала чаршафи са: Силвио Берлускони, Лайнъл Ричи, Джей Лено. Бизнесът й минава през модна агенция до продуценство на чужди и собствени филми и тв предавания. Останалото го знаете, пък и още се нищи.

Ще продължава да се нищи и скандалът в ДФ „Земеделие”. Въпреки че Калина Илиева тази седмица отстъпва по брой на страници в жълтата преса, все пак намира място, но коментарно. Жълтата преса не споменава за новите факти около Илиева – дали и кого е подслушвала.

Ах, тези жени ще изядат живота/постовете на някои от настоящите ни министри. Секс бомба „изяла” 24 килограма от един вече бивш министър. Всички „жълти” с възхита говорят за ливанката Енджи Касабие, която вае телата на известни личности със здравословно хранене.

Благодарение на нея и на добрата си дисциплина Стефан Данаилов успял да отслабне с 24 кг, за ролята си в „Стъклен дом” ( „Галерия”, „Уикенд”).

Ах, тази бг сапунка. Калин Врачански прави секс с Диляна Попова. (”Галерия”). Е, засега само в сериала. Според проучване консервативните сцени били най-големият недостатък на „Стъклен дом”. Като се има предвид леко дървената игра на актьорите, к’ъв ли ще е сексът?!?!

Какъв ли е между Сашка и вибратора й? Щото тя друг не правела. Вие можете да разберете, ако ви допусне в нейното интернет пространство. Изпитът се състои от 5 въпроса и после...

Гледай какво става, Лейди Гага”. Не толкова внимателният слух на Глухарче чу в най-новия хит на Сашка и Екстрийм, с участието на Виктор Крум (както е известен от едноименния филм по романа на Джоан Роулинг „Хари Потър и Огненият бокал”, иначе Станислав Яневски), че „Всяка двойка тройка става”. Сашка обаче тройка не е правила (не искала).

И Митко Павлов също. Той отказал оргия заради такси и 3 тулумби, нямал пари човекът. За сметка на тях Валери Божинов това лято на Слънчев бряг участвал в бурни вакханалии, но без Николета Лозанова („Галерия”). „Уикенд” публикува снимки от партито за рождения й ден в столичен чалга клуб. Там, ненадейно шашнал всички пък Слави Трифонов, който се появил нашльокан и в окаян селски вид. („Уикенд”)

Ах, този алкохол. Не прощава.

Приятелите на Андрей Баташов споделят „Трябваше да му помогнем да спре да пие” („Галерия”).

Вестник „ШОУ” прави паралел между Апостол Карамитев и Баташов, като изкарва доста съвпадения от живота и на двамата – първата роля, която изиграл Баташов, облечен в костюма на Карамитев, клетвата като депутат в НС, която Андрей полага на рождената дата на Апостол, общата болест, ноемврийската им смърт. След като загубихме Андрей Баташов, вече стискаме палци на Чочо Попйорданов, когото „Уикенд” е запечатал на страниците си – снимка по време на погребението на Баташов.

Ако за вас чашата е полупразна, съветите на жълтата преса, за да се запазите от проклятието на нечия магия са: не изхвърляйте жарта от печката и горещата вода от пране вечер, на гроб не пипайте яйца и дървени лъжици с обърнати гърбове!?!
По пълнолуние вземете едно яйце, снесено в събота (!!!) - от кръста нагоре към главата, до фонтанелата минете с яйцето, като острия му връх сочи нагоре. След това оставете яйцето на терасата или на земята. Ако на сутринта има от лявата му страна червено кръгче като печат – тичайте на лекар. Ако на върха му има 3-4 черни точки, имате магия („ШОУ”).

Е, краят на годината не прощава. Първо наистина са песимистичните нотки, но със сигурност няма да закъснеят и оптимистичните. Все пак… нова година – нов късмет.

P.S.: Магия или съдба, но на телевизия ПРО.БГ не й върви. Вместо премии по Коледа 90% от служителите й ще получат заповед за съкращение. Най-вероятно каналът ще се казва „bTV Екшън”, изцяло с ново съдържание. От екрана си отиде и 16-годишното отроче на Роси Кирилова „За животните с любов” („ШОУ”).

За fortisimo.eu - Глухарчето

 

0 коментара

    Добавете коментар

    Сподели във Facebook

    Ново от Глухарче

    Реклама

    Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

    ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


    Вход за потребители

    Слушай Форте радио он-лайн

    Хороскоп

    Още в Глухарче

    ВиК - Шумен ООД

    В и К - Шумен” ООД

    Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

    Лично във Facebook

    
    Κατασκευή ιστοσελίδων
    joomla modules templates

    Още от Това е лично

    You are here: Home Глухарче Глухарче Явно сме прокълната нация

    Приятели

    • Форте радио - силата да бъдеш информиран
    • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
    • Лимонче с лед - блогът на Рошо
    • Българите в Австрия - блогът на списанието
    • Бела - онлайн издание
    • ШУМ.bg - newspaper online
    • Шумен City - Порталът на Шумен
    • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

    Контакти

    Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

    • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
    • Телефон: 088 683 538 6
    • Email:  и
    • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414