Фортисимо



Българка с три цици – хит в порното в САЩ

Е-мейл Печат ПДФ

Светът е голям и порното дебне отвсякъде. Едни го виждат в политиката, други в 24-те кадъра. Жълтата преса у нас го е уловила и в двата варианта не само на местна почва. Зоркият поглед на Глухарче няма да пропусне тази пикантерия.

Ако сте гледали „Зов за завръщане” с Арнолд Шварценегер, значи настоящата гледка не е изненада за вас. Действието обаче не се развива на Марс, а в САЩ. Героинята не е извънземна, а натурална българка. Наташа (псевдоним) е на 26 години, от Плевен. Момичето вече жъне успех с нестандартния си бюст и хард секс в записаните до момента няколко 40-минутни филмчета („Уикенд”). Америка сбъдва мечти – и Глухарче знае това.

Девойчето отишло на бригада в Маями, но предварително уговорената работа пропаднала. Всяко зло – за добро, казват мъдрите хора. И са прави. Наташа решила да се попече на плажа и веднага била забелязана от порно гуру. Така дефектът й вече е със световен ефект, а за това девойката получава по 4000 евро на участие.

Друга, но полубългарка (от пиринско Габрово, както писа македонската преса), лъсва по „жълти” гащи в сензационните седмични издания.

Дилма Русеф не била доволна от отпечатъка на годините върху тялото й и преди изборите се подложила на пълна промяна. Новият президент на Бразилия от „лелка в костюмче в землисти нюанси” с очила се превръща в добре изглеждаща, с 10 килограма по-слаба и без бръчки по лицето дама (в-к „ШОУ”).

Пълна промяна, най-вече на лицето, претърпяла и психоложката Ани Владимирова. Не е за вярване, но тя е баба от 4 години. Вестник „ШОУ” не крие възрастта й – 43 години.

Докато някои дами имат нужда да си сменят фейса, други си сменят името. Дария Стефанели е новото име на Дарина Павлова. Прекръстването станало след посещение на индийско гуру, който й разяснил, че случващите й се нещастия са заради вибрацията на името й (в-к „Уикенд”).

Като говорим за хирургически интервенции да споменем и Янето Янев. „Най-якото кречетало на българската политическа сцена” си махнало бенката. Съветът за това бил на неговото гуру Трактора. („Уикенд”)

Де да можеше и българската политика от изродията си да направи ефект. Но за това са необходими качествени хирурзи. Имало едни – известни под кодовото име – „кукловоди”. За тях говорят двама опоненти о.р Атанас Атанасов и  Пламен Николов. На страниците на в-к „ШОУ” те изказват тезата, че кръгове – от VI-то на бившата ДС (Атанасов), които стоят зад Първанов и обслужват руските енергийни интереси, искат да върнат БКП на власт. Мишената е Симеон Дянков (Пламен Николов), защото той гарантира бюджетната дисциплина. Ако я няма ще настъпи бърза девалвация на лева.

АБВ-то на Първанов цели предсрочни избори и служебно правителство, назначено лично от президента- това била целта на „кукловодите”.

„Ако червените мутанти наистина присвоят трите букви от българската азбука, аз минавам на латиница”,  е категоричен от страниците на в-к „Галерия” Велизар Енчев.

И понеже единствената дама, която си е позволила да говори за порно в политиката от страниците на жълтата преса тази седмица, е Люба Кулезич, ще завършим с нея: „задава се вълна от геронтофилска политическа еротика, макар и кръстена с ученическото АБВ. Президентът Първанов подготвя цяла суперпродукция на тема "групов политически секс". Това е нищо в сравнения със „селския секс” в „Биг Брадър”. Какво ли го очаква още „грандиозния публичен дом” (парламентът)? Апокалипсисът ще е с финал на древногръцка трагедия. 

Е, хайде сега, кой не харесва порно, но никой не харесва да участва в него, особено ако ще е от тези за гласене.

P.S: Помните ли онзи певец Ерик, дето търси G-точката в Интернет – вече я е намерил. От личен опит разбрал, че е на 3 см в ануса. За съжаление няма да разберем дали Енрике Иглесиъс знае къде е G-точката на Курникова. Тя нямало да купува имот в БГ. Рускиня излъгала, че купува имот от името на сексапилната тенесистка.

За fortisimo.eu – Глухарчето

 

0 коментара

    Добавете коментар

    Сподели във Facebook

    Ново от Глухарче

    Реклама

    Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

    ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


    Вход за потребители

    Слушай Форте радио он-лайн

    Хороскоп

    Още в Глухарче

    ВиК - Шумен ООД

    В и К - Шумен” ООД

    Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

    Лично във Facebook

    
    Κατασκευή ιστοσελίδων
    joomla modules templates

    Още от Това е лично

    You are here: Home Глухарче Глухарче Българка с три цици – хит в порното в САЩ

    Приятели

    • Форте радио - силата да бъдеш информиран
    • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
    • Лимонче с лед - блогът на Рошо
    • Българите в Австрия - блогът на списанието
    • Бела - онлайн издание
    • ШУМ.bg - newspaper online
    • Шумен City - Порталът на Шумен
    • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

    Контакти

    Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

    • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
    • Телефон: 088 683 538 6
    • Email:  и
    • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414